De Kookweide – Melkveebedrijf de Velshoeve
Witharenweg 29
7738 PE Witharen

06-10761809 
kookweide@gmail.com

www.kookweide.nl

Vergaderen bij de Kookweide

Wilt u vergaderen in een mooie, inspirerende, unieke en sfeervol ingerichte ruimte. Met zicht op de moderne draai-melkstal? Dan bent u bij De Kookweide aan het juiste adres. De Kookweide is een onderdeel van het Melkveebedrijf de Velshoeve. Een modern en innoverend bedrijf, vol passie gerund door Marcel en Nicole Grondman.

Boerin Nicole verzorgt alles rondom de Kookweide. Uiteraard met lekkere koffie en natuurlijk wat lekkers erbij. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een zelf verzorgde boeren lunch. Of boerenborrel met hapjes. Als arrangement kan er aansluitend een rondleiding of bijv. een kook/kaasworkshop gedaan worden. Zo maak je er een volledige teambuilding dag van!

Het melkveebedrijf boert op het landgoed “den Woeste heide”, en is gelegen naast het prachtige natuurgebied het Varsenerveld. Zeer geschikt voor een fijne, rustgevende en inspirerende wandeling.

Tegenover ons bedrijf is de beeldentuin Witharen gevestigd. Op afspraak is deze tuin ook te bezichtigen, ook een mooie combinatie!

Alle variaties zijn in overleg mogelijk. Neem contact op voor een op maat gemaakt arrangement. De vergaderruimte van de Kookweide is geschikt voor maximaal +/- 20 personen.

Faciliteiten:
In de ruimte vind u een grote digitale tv waarop de laptop aangesloten kan. Daarnaast is er draadloos internet beschikbaar.

Bereikbaarheid:
De Kookweide is goed bereikbaar. Ligt vlakbij de N48 afslag “Lindeberg”. Er zijn voldoende parkeergelegenheden.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker