Op ons Boerenerf
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

www.oponsboerenerf.nl
info@oponsboerenerf.nl

06 - 51083875

Vergaderen op ons boerenerf

Vergaderen op een unieke locatie? Dat kan op ons boerenerf in de nieuwe melkveestal. Vergaderzaal ’t Koezicht heeft een uniek panorama uitzicht over de koeien in de stal.

Vergaderzaal ’t Koezicht
In de zomer van 2010 is er een nieuwe melkveestal gebouwd met daarin een mooie vergaderzaal. Deze ruimte heeft aan de 2 lange zijden grote ramen, waardoor u een mooi uitzicht heeft over de koeien in de stal. ‘t Koezicht is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen. U kunt hier rustig en ongestoord vergaderen.

Unieke ervaring
Gasten die eerder bij ons zijn geweest, genoten van het unieke uitzicht. U ziet de koeien van dichtbij, maar u ruikt ze niet! Het is tevens interessant om te zien hoe een koe zich gedraagt, een uitzicht dat u niet gauw zult vergeten!

Faciliteiten
Tot uw beschikking zijn er een beamer, laptop en flip-over. Ook kunt u gebruik maken van de gratis internetverbinding.

Bereikbaarheid
Wij zijn snel en gemakkelijk te bereiken door onze ligging aan bij de N348 Ommen-Raalte. Op ons boerenerf is voldoende parkeergelegenheid.

Voor elke groep kunnen we programma’s op maat maken die passen bij uw wensen. In overleg met u zal worden besproken wat geschikt is voor uw groep.

Daarnaast is het mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker