Op ons Boerenerf
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

06 - 51083875
www.oponsboerenerf.nl
info@oponsboerenerf.nl

 

Ga op Boer'n Xpeditie

‘Op ons boerenerf’ bevindt zich in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Op deze prachtige locatie vind je een veelzijdig boerenbedrijf waar van alles te beleven valt.

Ons melkveebedrijf is een moderne boerderij met volop technische snufjes. Tijdens de expeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak kennis met onze melkkoeien. Je komt langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok, de uitkijktoren, overal! Ook mag je de kalfjes drinken geven!

Ben jij iemand die graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boer’n Xpeditie echt iets voor jou! Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!

De Boer'n Xpeditie is ook leuk voor kinderfeestjes! We hebben al vele jarigen een leuke verjaardag kunnen geven.

Naast de Boer’n Xpeditie kun je ook dwalen in het maïsdoolhof met de 'Kraak de Kluis' speurtocht en het groepsspel ‘WC-borstel werpen’ spelen.

Wil je nog langer genieten van onze boerderij? Kom dan overnachten op onze gezellige camping!
Er zijn kampeerplekken op verschillende velden, maar ook 3 rolstoelvriendelijke Boer'n Safaritenten met eigen badkamer, keuken en veranda!


Openingstijden

De Boer’n Xpeditie is het hele jaar geopend. In het hoogseizoen zijn we elke dag open, de rest van het jaar kun je op afspraak langs komen.

In het hoofdseizoen (9 juli - 28 augustus) zijn wij elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

In het naseizoen (29 aug. - 25 sept.) zijn wij open op:
Woensdagmiddag: 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag en Zondag : 10.00 - 18.00 uur

Mocht u in het naseizoen/winter buiten deze openingstijden willen komen, laat het ons even weten. Zo kunnen we voorkomen dat u voor een dichte deur staat!

Ook kinderfeestjes kunnen prima gehouden worden in de wintermaanden! Voor groepen is er ook de mogelijkheid om buiten openingstijden een afspraak te maken (minimaal 20 personen)

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker