"Wie de boer niet kent..."


Maak deze slagzin van onze nieuwe facebookactie af! We hebben het heugelijke nieuws dat onze website flink opgefrist is en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom een Deel, Like, Verzin & Win actie op onze facebookpagina. Win een Koe-Safari bij het nieuwe Erve Vechtdal of één van de goedgevulde Koe-Die-Beks!!

Wil jij kans maken op deze mooie prijzen? Doe dan nu mee, door het bericht op onze facebookpagina te delen en de slagzin "Wie de boer niet kent..." af te maken. De actie loopt tot zondag 14 juni 2020.


Nieuwe website
Nog op zoek naar een leuke activiteit komende zomer? Ga eens langs bij de Boer als Gastheer-boeren in het Vechtdal. Allemaal uniek en leuke activiteiten, lekkere producten, workshops en rondleidingen voor iedereen!

Ook staan onze fietsroutes op de website, maak een mooi rondje door het Vechtdal en fiets langs onze boeren. Bij een aantal boeren zijn tevens rustpunten, dus waar wacht je nog op?!

De Boerderij Verwendagen in de zomervakantie staan nu nog even op 'on hold', maar zodra de corona-maatregelen nog meer versoepeld worden, kunnen we ook weer de organisatie voor deze leuke dagen oppakken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de Boerderij Verwendagen.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker