De Kookweide en Melkveebedrijf De Velshoeve
Nicole en Marcel Grondman
Witharenweg 29
7738 PE Witharen

www.kookweide.nl

Tel. 06-10761809 
www.facebook.com/kookweide
kookweide@gmail.com

Activiteiten alleen op afspraak

 

De Kookweide heet u welkom!

Voel je welkom op het moderne melkveebedrijf de Velshoeve in Witharen. Dit modern en innoverend familiebedrijf, wordt vol passie gerund door boer Marcel en boerin Nicole. Op de boerderij werken zij elke dag samen met de koeien om zo de lekkerste melk te produceren. Dit doen zij door oog te hebben voor dierwelzijn, milieu, natuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met zicht op de moderne draaimelkstal hebben ze een prachtige ontvangstruimte ingericht, genaamd ‘De Kookweide’.

Boerin Nicole verzorgd hier o.a. de volgende activiteiten:

  • Workshop ‘Koelinair’ koken. Kook een heerlijk menu op een unieke locatie, met lokale producten in het ritme van de seizoenen.
  • Workshop ‘Boeren Tapas’. Maak verschillende lekkere hapjes en eet ze samen onder genot van een lekkere cocktail op. Aanrader voor o.a. team uitjes en vrijgezellenfeestjes.
  • Workshop (kruiden) boeren kaas maken op keuken niveau. Leer de basisprincipes van kaas maken. En ga naar huis met een zelf gemaakt kaasje!
  • Vergaderen bij de boer(in). Uiteraard maakt Nicole iets lekkers bij de koffie. Vergaderen kan ook in combinatie met een heerlijke zelf gemaakte boeren lunch, borrel of maaltijd. Tevens is een rondleiding in overleg mogelijk.
  • Verhuur van de ontvangstruimte.

Bij de Kookweide is in overleg veel mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker