Hoeve Bosman
Posthoornweg 38
7781 PK De Krim

W: www.hoevebosman.nl
facebook.com/hoevebosman
E: info@hoevebosman.nl
T: 0524 - 571476 of 06-25513897

Openingstijden winkel:
Donderdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 u.

In de vakanties zijn wij vaker open, bekijk onze website voor actuele openingstijden.

Hoeve Bosman

Op het familiebedrijf Hoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt en ook aan diverse bedrijven en restaurants geleverd.

Boerderijwinkel
In de winkel scheppen wij graag een heerlijk boerenijsje voor u. De vriezer staat vol heerlijke ijssmaken om mee te nemen. Op de schappen staan heerlijke Vechtdal producten en ook de eigen Bosvrouwtjes Producten. Want kent u boerenhuwelijk, boerenjongens of boerenrichter al? We maken onze eigen advocaat in verschillende smaken. Ons terras staat klaar om even rustig uw ijsje op te eten.


Het Klompenpad
De kinderen kunnen, als de winkel open is, het speciale Klompenpad lopen, om zo te ontdekken en leren over koeien, paarden, boerenijs en wat er allemaal te doen is op en rond de boerderij. Een leuk doe- en leerspel.


IJS-rustpunt
Tijdens een wandel- of fietstocht bent u altijd welkom bij het IJs-rustpunt die van april t/m oktober van ’s ochtends tot ’s avonds geopend is.


Boerenmarkt
Eén keer per jaar wordt op de 3e woensdag in augustus de Boerenmarkt in en om de boerderij gehouden, leuke kraampjes met streekproducten en creatieve stands met een knipoog naar het platteland. Kom ook genieten van alles wat IJshoeve Bosman te bieden heeft.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker