Melkveebedrijf Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze

W: www.zandmanbeerze.nl
E: info@zandmanbeerze.nl
T: 0523-252151
M: 06-15178212

Openingstijden boerderijwinkel:
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag 9.00 - 12.30 uur.

In juli en augustus extra open op: donderdag van 9.00 - 17.00 uur en zaterdagmiddag tot 16.00 uur.

Kom kijken bij het moderne, duurzame melkveebedrijf Zandman

Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Ongeveer 160 koeien lopen vrijuit in een nieuwe stal die de koeien heel veel ruimte biedt. De koeien lopen zoveel mogelijk in de wei en worden gemolken door een melkrobot.

De familie Zandman vertelt graag over het leven op een modern melkveebedrijf en wil zoveel mogelijk mensen mee laten genieten van het leven op het platteland. Campinggasten, bezoekers van de boerderijwinkel en gebruikers van de ontvangstruimte kunnen kennismaken met het leven op de boerderij en zien hoe het er in de stal aan toegaat. In de boerderijwinkel worden onder meer de overheerlijke en eerlijke producten van Beemster kaas, Ben & Jerry’s-ijs en vechtdal produkten verkocht.

Vanuit de ontvangstruimte kunnen bezoekers via een boulevard, ook wel een loopbrug genoemd, verder de stal in. Deze boulevard loopt over de voergang en stallen. En natuurlijk kunt u bij ons overnachten op de SVR camping met de tent of caravan of u huurt een van onze chalets of natuurhuisjes.

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker