Stichting `t Olde Manegepeerd
Rika Lassche
Beukenlaan 2
8146 PJ Dalmsholte
M: (06) 12874764

Openingstijden:
Geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur. Verder op afspraak.

info@manegepeerd.nl
www.manegepeerd.nl

27 december

Kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

Op zondag 27 december van 10.00 uur tot 16.00 uur is er weer een rommelmarkt en je kan weer paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Kom en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet je camera. Wel houden we ook een gepaste afstand, maar ruimte genoeg.

Bijzonder op deze dag is dat we om 11.00 uur een speciale uitleg geven over de opvang van de uitgewerkte manegepaarden.

De gehele opbrengst van de 2de hands spullen en niet te vergeten de verkoop van de 2de hands paardenspullen is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door al onze vrijwilligers. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar. De rommelmarkt met tweedehandspullen is er ook weer!

Wil je de paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Je ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar je kan ons ook financieel sponseren of op andere manieren financieel steunen. We houden ons altijd aanbevolen.

Het adres waar je ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als je deze weg inrijdt, zie je dan links een grote schuur en daar is het.

Op deze dag ben je ook in de gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger of zoek je nog een stage plek? Het is hartstikke leuk en de onderlinge sfeer is super!

2021 De boer als gastheer
Site design: papermaker