Op ons Boerenerf
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

06 - 51083875
www.oponsboerenerf.nl
info@oponsboerenerf.nl

15-16 juli

Feestelijk openingsweekend Op ons Boerenerf

De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld staan zaterdag 15 en zondag 16 juli in het teken van een feestelijke opening!

Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort bevat leuke opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij. Geef ook zeker de kalfjes een flesje melk! We hebben dit jaar weer nieuwe activiteiten toegevoegd!

Het maïsdoolhof is dit jaar weer totaal anders. De nieuwe route zorgt ervoor dat je weer flink kunt verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten zorgen voor actie en plezier! Kun jij ons helpen en de kluis kraken?

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs! Daarnaast zijn er nog meer speelactiviteiten, zoals o.a. een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.

Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal! Voor 7,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Extra veel pret!

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 15 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd! Beleef het doolhof op een griezelige manier!

2023 De boer als gastheer
Site design: papermaker