Op ons Boerenerf
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld

06 - 51083875
www.oponsboerenerf.nl
info@oponsboerenerf.nl

4-5 juli

Feestelijk openingsweekend Op ons Boerenerf

De activiteiten van ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld gaan weer open. De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof staan zaterdag 4 en zondag 5 juli in het teken van een feestelijke opening voor jong en oud!

Het maisdoolhof is dit jaar weer totaal anders. De nieuwe route zorgt ervoor dat je weer flink kunt verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten zorgen voor actie en plezier! Daarnaast is de speelweide uitgebreid, zodat de kinderen na het dwalen nog meer kunnen spelen.

Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit paspoort hebben bevat leuke opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij!

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.

Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal! Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Extra veel pret!

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 4 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd! Beleef het doolhof op een griezelige manier!

2020 De boer als gastheer
Site design: papermaker